La Petjada ecològica alimentària, dins un barri

L'alumnat de 2n curs d'Educació i Control ambiental de l'INS Narcís Monturiol va dissenyar el passat dia 30 de maig del 2019 una activitat tipus xerrada informativa sobre la petjada ecològia alimentària en l'àmbit  local, destinada principalment a tota mena de veïnat de barri, com per exemple el barri de la Barceloneta, sense tenir en compte el tipus de públic. Aquesta xerrada va realitzar al mateix centre INS Narcís Monturiol.

La finalitat principal d'aquesta xerrada va consistir en realitzar una reunió entre el veïnat de barri i l'equip d'educadors i educadores ambientals, aquests últims, van donar consells i idees sobre com es podria reduir aquest tipus de petjada ecològica, tenint en compte diferents factors i bones pràctiques que es podrien realitzar a l'hora d'anar a comprar i consumir aliments.

També es va convidar al veïnat a compartir opinions i idees per veure els seus punts de vista i el seu interés per participar en aquesta xerrada informativa.

Finalment es va realitzar un mini joc de relacionar parelles de cartes, on un membre de la xerrada havia de trobar totes les parelles d'imatges d'impactes ambientals amb el seu text corresponent d'un sol intent, en cas d'equivocar-se es tornaven a barrejar les cartes i es feia relleu a un altre membre. Aquesta activitat va ser dissenyada per tota mena de públic

IMG_20190530_161150.jpg
IMG_20190530_161354.jpg