L'equip d'AmbientECA...

La competència general d'aquest equip, consisteix a sensibilitzar i educar a la població, promovent actituds que contribueixin a la conservació i millora del  medi ambient, informant sobre els seus valors i els diversos problemes ambientals, capacitant per a una correcta presa de decisions, dissenyant activitats perquè en prengueu coneixement i ús basat en principis de sostenibilitat, així com realitzar accions de gestió ambiental per controlar i protegir el mitjà aplicant la normativa.

Em dic Àngel, actualment visc a Castelldefels i treballo al Prat del Llobregat i Barcelona com a professor de d’exercici físic suau amb gent gran. Per les tardes estudio Educació i Control Ambiental a l'Institut Narcís Monturiol del barri de la Barceloneta a Barcelona, el treball i la convivència amb els companys de classe m’enriqueix i m’ajuda a ser millor persona. En el futur m’agradaria dedicar-me professionalment a l’educació ambiental en un entorn natural. Sóc una persona de caràcter obert i treballo be en equip, m’agrada estar en contacte amb la natura.

Em dic Isaac, resideixo a Barcelona ciutat, sóc responsable, amb ganes d'aprendre, m'agraden els reptes, ja que crec que són oportunitats per millorar. Sempre m'ha cridat l'atenció la temàtica ambiental, per això actualment estic cursant el cicle de formació superior d'educació i control ambiental.

Em dic Tania, tinc 27 anys i m’encanten les plantes! M’agrada gaudir de la natura, llegir i el teatre :) Sóc una persona extravertida, positiva, curiosa i poc pacient. M’encantaria dedicar-me al món de l’Educació Ambiental dirigida a nens i joves.

Em dic Cristina Sanchez, visc a Badalona. I estic estudiant Educació i Control Ambiental. Soc positiva, pacient, extrovertiva i riallera. M'agrada la natura i vull dedicar-me a l'educació ambiental.

Em dic Iago i m'encanta estar estudiant i formant-me en educació i control ambiental, després d'una carrera professional de 10 anys com a forestal, m'ha cridat molt l'atenció a nivell personal, estudiar ECA i completar els meus estudis i coneixements alhora que ampliar el meu futur professional. potser sigui la millor decisió que he pres ...

El meu nom és Olav, visc a Vilanova i la Geltrú i sóc estudiant de 2on d'ECA. Sóc una persona meticulosa i procuro sempre fer les coses el millor que sé. M'interessa molt l'ecologia i m'apassiona el món animal. El meu objectiu és especialitzar-me en Biologia de la Conservació i dedicar-me al control d'Espais Naturals.

Em dic Anna i estic estudiant el CFGS d’Educació i control ambiental. Vaig estudiar magisteri i he estat molts anys treballant de monitora i de voluntària en un agrupament escolta. Penso que l’educació és imprescindible per al bon desenvolupament dels infants i joves, i que l’educació ambiental hauria de ser una peça clau dins el currículum escolar que permetria començar a formar una consciència ambiental i sostenible des de ben petits. M’apassiona la natura, i m’agradaria treballar en l’àmbit de l’educació ambiental un cop acabat el cicle.

Em dic Cristina, tinc 19 anys i visc a Torrelles de Llobregat. M'agrada molt la natura, el monitoratge, la fotografia i pintar. Des de petita he anat a l'Esplai del meu poble i he treballat de cangur i de monitora en un Camp de Treball. En acabar el cicle m'agradaria treballar de monitora de natura.

Jo sóc l'Elvira, una noia jove amb ganes d'aprendre i gaudir d'allò que més m'agrada; la natura. Em considero una persona activa, meticulosa i riallera.

L'àmbit que més m'interessa és el de l'ecologia, la gestió ambiental i la meteorologia.

Veig com un repte aconseguir conscienciar i sensibilitzar a la població que s'ha de tenir present en tot moment el medi ambient i com el tractem, ja que és la nostra font de vida.